AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart’ta seçimler için esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Baydilli, ilçede gerçekleştirdiği hizmetlerden bahsederken yeni dönemde hizmetin istikrarlı ve artarak devamı için vatandaşlardan destek istiyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen ile birlikte Atakent Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Baydilli, ilçede gerçekleştirilen projelerinden bahsedip vatandaşların taleplerini dinledi.

Başkan Metin Baydilli daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Yıldız Meydanı esnafını da ziyaret ederken, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip destek ve dualarını istedi. Esnafın sorunlarını da dinleyen Başkan Baydilli gerekli notları alıp ilgili kurum ve birimlere çözümü için iletti.

Seçim sürecinde her vatandaşa ulaşıp kendilerini, hizmetlerini ve projelerini anlatmaya gayret ettiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kalan sürede de sahada olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Gece gündüz sahada vatandaşlarımızla, esnafımızla buluşuyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz ancak vatandaşlarımız ferasetli olduğu için zaten en iyi hizmeti kimin yaptığını ve bundan sonra da ancak kimin yapabileceğini çok iyi biliyor. Bizi güzel karşılayan, dualarını ve teveccühlerini eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

İnşallah 31 Mart’ta zaferle ayrıldıktan sonra da her zaman olduğu gibi sahada olacağız. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken vatandaşlarımızla ve esnafımızla istişare içerisinde olacağız. Hep birlikte Karaköprü’yü daha güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum” diyerek yeni dönemde bambaşka bir Karaköprü için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Başkan Baydilli seçime sürecinde esnaf ve ev ziyaretleriyle vatandaş buluşmalarını sürdürecek.

Kaynak: GAPGündemi / İshak POLAT