Haber Merkezi / AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve El Birliği Derneği Başkanı Handan Karataş'ın birer selamlama konuşması yaptığı toplantıya katılan AK Başkan Adayı Av. Beyazgül ve Eşi Betül Beyazgül'e Urfalı bayanlar yoğun ilgi gösterdi.
Seçim şarkısı eşliğinde salona giren ve coşkuyla karşılanan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül tablo karşısında duygulandığını söyledi.


BEYAZGÜL URFALI BAYANLARIMIZIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ BEN OLACAĞIM
AK Başkan Adayı Beyazgül, 'Urfalı hanımlarımız daima kalpten konuşmuşlardır. Bize tarihimizde onlarca fedakarlık yapan analarımızı bacılarımızı hatırlattınız. Hanımlar konuşursa yürekten konuşur. Onlar dilden çok şey söylemez. Ben sizin en zayıfınızın yanında olacağım. ilk önce onları gözeteceğim ve özellikle dezavantajlı kadınlarımızın ölümüne arkasında duracağım. Devletimizin şefkatini htireceğim' dedi.


BEYAZGÜL BAYANLARIMIZ İÇİN SAHADAYIZ
Şanlıurfalı AK bayanlarla 31 Mart gecesi yeni bir tarih yazmaya inandıklarını kaydeden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 'Kadınlarımız geleceğimizi hme adına bizden 10 adım öndelerdir. Bu kenti onlarla değiştirme yolunda onlarla beraber yürümeye hazırız' dedi.