İLKHA/ Son dönemlerde kan stoklarında meydana gelen azalma nedeni ile Kızılay tarafından ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek sürüyor.
Kan stokunda ciddi bir azalmanın yaşandığını belirten Kızılay yetkilileri, halkı kan bağışında bulunmaya çağırıyor.
Kan bağışında bulunmak amacıyla Kızılay Kan Merkezine gelen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve beraberindeki heyet kan bağışında bulundu.

'Halk ve memleket için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız'
Parti teşkilatı olarak kan bağışında bulunduklarını belirten HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
Kızılay'ın yaptığı açıklamada kan stoklarının azaldığı duyurulmuştu. Biz de sorumluluk gereği HÜDA PAR Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak kan bağışında bulunduk. Parti yönetimindeki genç kardeşlerimizin öncülüğünde böyle bir kampanyaya destek vermek istedik.
Biz medeni bir toplum olarak Türkiye'deki bütün kardeşlerimiz, biliriz ki herhangi bir yardıma ihtiyaç duyulduğu zaman karşılıksız olarak hepimiz birbirimize yardım ederiz. Biz de üzerimize düşen görevi bugün yerine getirebilmek için bütün parti teşkilatı olarak buraya bir iyilikte bulunmaya geldik. Allah göstermesin, herhangi bir kaza neticesinde ya da acil kana ihtiyaç duyulursa ve hiç tanımadığımız insan olsa da bu çalışmamızla belki biz yardıma vesile olmuş olacağız.
HÜDA PAR olarak da her zaman şunu söylüyoruz: 'Halk için, millet için ve memleket için ne zaman bir şeye ihtiyaç duyulursa imkanlarımız ölçüsünde her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız.

'Allah rızası için kan veriyoruz'
HÜDA PAR'ın kan bağışı çağrısına kulak veren HÜDA PAR Karaköprü İlçe Teşkilatı üyesi Ömer Çelik, 'Hür Dava Partisi Karaköprü İlçe Teşkilatı olarak buradayız. Onur verici bir davranıştır, bizi gururlandırdı. Allah HÜDA PAR'dan dan razı olsun, hayırlara vesile olur inşallah. Partimiz öneride bulununca biz de hayırlı bir iş olduğu için hemen kabul ettik. Malumunuz Kızılay'ın en iyi faaliyetlerinden birisi kan bağışıdır. Partimizde bu duruma hassasiyet göstererek teklifte bulundu. Bizlerde Allah rızası için buradayız ve kan veriyoruz. Kanın ulaşacağı hastalara Allah şifa versin.' ifadelerine yer verdi.

'Kan bağışı yapmak önemlidir'
İlk defa kan bağışında bulunduğunu ve herkesin kan bağışında bulunması gerektiğini ifade eden HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları üyesi Şeref Doğan, 'Ben ilk defa kan bağışında bulunuyorum. Kan bağışı yapmak önemlidir. İnsanların hayatlarına ümit olmak beni gayet memnun etti ve inşallah devamı da gelecektir. Kan bağışı yapılmaz diye bir şey yok. Kan bağışında bulundum ve gayet memnun kaldım. Herkes kan bağışında bulunsun, daha önce hiç kan bağışında bulunmayan herkesi kan vermeye davet ediyorum. Bir hayata ümit ve ışık olmak, herkesin eline geçmeyecek bir şeydir. Kan bağışının yapılması da gayet iyi ve memnun edici bir durumdur.' dedi.