Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatları doğrultusunda Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Horzum kırsal mahallesinde yaptığı stabilize malzeme serimi ile vatandaşların çamurdan ve tozdan arınmasını amaçlanıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdürdüklerini ifade ederken, kırsaldaki vatandaşların sorun yaşamaması için ekiplerin yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.
Başkan Baydilli şöyle konuştu:
'Karaköprü'müzün her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götürmek için çalışıyoruz. Ekiplerimiz Horzum mahallemizde stabilize malzeme serim çalışmasını sürdürüyor. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için durmadan yorulmadan çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Program dahilinde kırsal mahallelerimize de hizmet götüreceğiz.'
Horzum Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirtirken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.