Sosyal Belediyecilik faaliyetlerine ara vermeden devam eden Karaköprü Belediyesi, açtığı spor kurslarıyla çocukların hem sporla tanışmasını hem de zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlıyor.
Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Çankaya Mahallesindeki Çadır Spor Merkezinde basketbol ve tekvando kursuna kayıt yaptıran çocuklar, Doğukent Mahallesinde bulunan spor salonunda da voleybol, kickboks ve basketbol kurslarına devam ediyor.
ÇOCUKLARIN ZİHİNSEL
VE FİZİKSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLIYOR
Çocukların okuldan kalan zamanlarını sporla değerlendirmeleri için açılan kurslarda; spor disiplini, sağlıklı yaşam bilinci kazandırılırken, fiziksel gelişim anlamında da katkı sunulması hedefleniyor. Temel eğitimlerinde yetenekleri ön plana çıkan çocuklar ilgili spor dallarında Milli Sporcu olmaları yönünde teşvik ediliyor.
Sosyal Belediyecilik faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki sosyal donatı alanların sayısının sürekli arttığını vurguladı. Baydilli, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan kurslarla yeni sporcular kazanılması için eğitimler verildiğini dile getirdi.