İshak Polat

Olağanüstü seçim kararı alınan CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı seçimi yapıldı. Tek Liste halinde gidilen seçimde daha önce Kayyum olarak atanan Ahmet Budak, CHP İl Başkanı seçildi.

Mahkeme tarafından kayyum atanan ve 45 gün içerisinde olağanüstü seçim kararı alınan CHP İl Teşkilatında beklenen seçim gerçekleştirildi. Yapılan seçimde daha önce mahkeme tarafından CHP İl Başkanlığına kayyum olarak atanan Ahmet Budak, CHP Şanlıurfa İl Başkanı seçildi.

GAPTAEM Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve CHP Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Parti Meclis Üyesi Erbil Aydınlık, DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz, Gelecek Parti İl Başkanı Abdullah Yeşil, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Polat, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Emin Özaslan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner’in yanı sıra partililer ve davetlilerin katıldığı seçimde delegelerin oyu ile CHP İl Başkanlığına seçilen Ahmet Budak, yaptığı konuşmada; kendisine destek veren delegelere ve seçimde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek Genel seçimler için fedakârlıkla çalışacaklarını dile getirdi.

Yapılan seçim sonrasında CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ise ; Ahmet Budak (Başkan) İbrahim Halil ,Akıl Nükhet Aktaş, Aziz Aslan, Muharrem Aydın Bakır Aydoğdu ,Cevdet Bakır, İbrahim Halil Beyzade, Yakup Canpolat, Cahit Cemal Coşkun, Müzeyyen Çamlıoğlu, Bedir Çayan, Gayenur Çelik ,Lütfi Demirbüken , Fuat Engül ,Mustafa Eren, Rohat Erkan, Asiye İzgören Muhammed Üveyiş İzol, İsmail Karataş, İmam Ali Keskinbıçak, Ferit Korkmaz Kadir Kurt, Beyza Nur Mısırlıoğlu, Ömer Özyavuz, İbrahim Halil Pakır, Mehmet Tankuş, Muharrem Tiler ,Mehmet Toprak ve Zeliha Uyar oldu.