Mutlu GÜNEŞ / İlçede sürdürülen çalışmaları denetlemek için saha ziyaretlerini sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından doğalgaz hat döşeme çalışmaları nedeniyle deforme olmuş yollarda yürütülen çalışmaları, yerinde inceledi.

150 BİN METREKARE PARKE TAŞI DÖŞENECEK
Doğalgaz Firma yetkililerinin test işlemlerini tamamlamasının ardından, bozulan sokaklara inen ekipler, toplamda 150 bin metrekarelik kilitli beton parke yapım ve onarım çalışmalarına başladı.
Mevsim şartları da göz önüne alınarak başlatılan çalışmaları, Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak ve Meclis Üyeleri Ahmet Çoban, Abdullah Samak ve İbrahim Halil Güneş'le birlikte inceleyen Başkan Mehmet Kuş, vatandaşların doğalgaz sevincine ortak oldu.


'İNŞALLAH BU YIL İÇİNDE 8 MAHALLEMİZE DAHA DOĞALGAZ GELECEK'
Seçim döneminde Eyyübiye halkına doğalgaz için söz verdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Kuş, 'Doğalgazla ilgili ilk etapta 5 mahallemizde çalışmalar tamamlandı. Bu yıl içinde 8 mahallemize daha doğalgaz gelecek inşallah. Tabi doğalgaz hat döşeme çalışmaları nedeniyle yollar bozuldu ve deforme oldu. Bizler hem ilgili firmanın çalışmalarını tamamlanmasını bekledik hem de mevsim şartlarını göz önüne aldık. Çok şükür sokaklarımızda yoğun bir yenileme çalışması var. Kısa süre içinde çalışmaları tamamlayıp, vatandaşlarımızın mağduriyetini bir bir gidereceğiz' diye konuştu.