Haber Merkezi / Şanlıurfa'da ulaşıma yönelik bir çok proje üreten Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Karakoyun Köprülü Kavşağında incelemelerde bulunan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, teknik ekipten bilgiler aldı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte kavşağa çıkan ara bağlantı yollarında devam eden asfaltlama çalışmalarını da inceleyen Başkan Beyazgül, halkın menfaatine yönelik her türlü çalışmaların devam ettiğini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: MEVCUT YOLUN ACİL BİR ŞEKİLDE ELE ALINMASI GEREKİYORDU
Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Bşakan Beyazgül, 'Haliliye Belediye Başkanımız ve teknik ekibimiz ile birlikte Karakoyun Deresinin hemen yanından geçen AVM Kavşağı ile Süleymaniye arasındaki bağlantı yolunu inceledik. Daha önceki incelemelerimizde Haliliye Belediye Başkanımız bize bu yolu göstermişti. Bu yol acil bir şekilde ele alınması gerekiyordu. Bağlantı yolunu şimdi yapıyoruz. Allah kısmet ederse kenarlarında da parklar yapacağız. Çocuklarımız da bu parklardan yararlanacaklar. Mahallemize güzel bir hizmet için adımlarımızı atıyoruz. Bununla birlikte güzel bir asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımızdan dualar istiyoruz. Halkımıza hizmet bizim için de büyük mutluluktur' dedi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise 'Büyükşehir ekiplerimiz, Süleymaniye Mahallemizin Karakoyun Deresinin kenarından geçen alanda asfaltlama işlemine geçtiler. Kısa bir süre önce de Piazza Kavşağındaki çalışmaları tamamlamışlardı. Burası da en kısa sürede tamamlanacaktır' diye konuştu.
Temaslarda Başkan Beyazgül'e eşlik eden Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ da yaklaşımlarından dolayı Başkan Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.