Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Karaköprü amfi tiyatro alanında yapılan programda çocuklar için Ramazan eğlenceleri programı düzenlendi. Hacivat ve Karagöz, Aşık ile Maşuk, çeşitli yarışmalar ve maskot gösterilerinin olduğu programda çocuklar doyasıya eğlendi.
Programa katılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çocuklara büyük bir müjde vererek mutluluklarını katladı. Başkan Baydilli, Şanlıurfa'da bir ilk olan Oyun ve Oyuncak Müzesi'ni bayramın ikinci günü olan 16 Haziran Cumartesi günü açarak çocukların hizmetine sunacakları müjdesini verdi.
Ramazan etkinlikleri çerçevesinde vatandaşların bu ayı dolu dolu geçirmesi için programlar düzenlediklerini söyleyen Başkan Metin Baydilli, 'Bugün de Ramazan eğlencesi olarak Hacivat Karagöz ve çeşitli gösteriler programımız oldu. Çocukları da unutmadığımızı göstermek için onlar için bu programı düzenledik. Burayı tıklım tıklım dolduran tüm çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklar için de Şanlıurfa'da bir ilki yaparak Oyun ve Oyuncak Müzesini kazandırdık. Bayramın ikinci günü bu müzemizin açılışını gerçekleştirerek çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Ben tüm Karaköprülü vatandaşlarımızı bu müzemizin açılışına davet ediyorum' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinliklerinin sonuncusu olan 'İbrahim Onat ve Ekibi İlahi Dinletisi' programı Seyrantepe Mahallesi Amfi alanında teravih namazından sonra gerçekleştirilecek.