Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gençlerin yaz tatili boyunca kaliteli zaman geçirmesi adına yaz spor kurslarına start verdi. Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda başlatılan basketbol kursunu ziyaret eden Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, gençler ile sohbet ederek potaya atış yaptı. Gençlerin talepleri dinleyen Başkan Yardımcısı Erol, hocalardan ve yetkililerden bilgi aldı. Küçük yaştan itibaren basketbola meraklı olduğunu ve oynadığını ifade eden kursiyer İbrahim Donat, 'Sürekli evde ve okulda basketbol oynuyordum. Daha sonra Haliliye Belediyesinin başlattığı kurslara katıldım. Bize böylesi imkanlar sağladığından dolayı Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkür ediyorum' dedi.
Kursiyer Halil Efe Çiriş ise burada her türlü imkanlardan faydalanmalarını sağlayan Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.
Toplamda 130 öğrencinin katıldığı basketbol kursuna 6 ile 14 yaş arası gençler faydalanabiliyor. Kurslarla ilgili bilgi ve kayıtlar Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor.