İshak Polat

Hür Dava Partisi ( HÜDA PAR) 24 Haziranda yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine katılacak olan Şanlıurfa Milletvekili Adaylarını tanıttı.

24. Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine yönelik takvim işlerken Siyasi Partilerde Milletvekili adaylarını tanıtmaya başladı. Türkiye genelinde Milletvekili Adaylarını belirleyen ve YSK'ya sunan HÜDA PAR ise Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz'un da katıldığı bir program ile Şanlıurfa Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Siyaset Peygamber mesleğidir

Dün akşam Hacı Bekir Sofrasında düzenlenen ve yüzlerce partilinin katıldığı iftar yemeği öncesinde tanıtım programı açılış konuşmasını gerçekleştiren HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, İslam Aleminde yaşanan zulmün Ramazan ayında da hız kesmeden devam ettiğini belirterek; ' Suriye'den Arakan'a, bombaların altında canını veren, zulme uğrayan kardeşlerimiz var. Bizler bu kardeşlerimizin derdi ile dertlenmek zorundayız. Daha birkaç gün önce Siyonist İsrail Kudüs'te 8 aylık bebeğinde olduğu onlarca Müslümanı katletti. Bizim bu zulümlere karşı bir tedbir almamız gerekiyor. Bu tedbirler biz, devleti yönetmeyenler için bir temennidir. Ama devleti yönetenlerin temenni etme hakkı yoktur. Devleti yönetenlerin yapmaları gerekiyor' dedi.

Mehmet Yavuz sözlerine devamla Türkiye'nin ve İslam Aleminin liyakatli ve basiretli yöneticilere ihtiyacının olduğunu belirterek; ' HÜDA PAR siyaset sahnesinde beşinci yılını bitirdi altıncı yılından gün alıyor. HÜDA PAR siyaseti dürüst bir şekilde, adaleti tesis etmek için yapıyor. Siyaset Peygamber mesleğidir. Bizler Müslüman olarak milletvekillerinin, siyasetçilerin profiline bakacağız. Eğer dürüst ve doğru iseler destek vermek zorundayız. Eğer şüphemiz varsa onlar ile yol yürümeyeceğiz, destek vermeyeceğiz. HÜDA PAR olarak adaylarımıza bakınız. Eğer yanlışları varsa destek vermeyin ama dürüst iseler onların başarısı sizlerin başarısı olacaktır' diyerek Şanlıurfa'daki aşiret bağlarının güçlü yanlarına dikkat çekti.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz'un konuşmasının ardından HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili Adayları ; Emin Güneş, Lokman Yalçın, Adnan Sağlam, Kamil Tunçay, Rüstem Çakmak, Abuzer Özaydın, Mustafa Koç, Yakup Esmer, Aziz Doğan, Cuma Aytış, Abdullah Özkınacı, Aziz Baylan, Ömer Debeş, Mustafa Köse tanıtılarak toplu olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.