Haber Merkezi / Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında eğitime ve gençlere yönelik bir çok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye gidecek olan öğrencileri de unutmadı. Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Konferans Salonunda valiz dağıtım töreni yapıldı. Grup Dama'nın konseri ile başlayan törene Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende tüm gençleri tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Nihat Çiftçi, 'Gençler konusunda eğitim, sanat ve spora yönelik yatırımlarımız devam edecek' dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'daki genç potansiyelin farkında olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, 'Şanlıurfalı gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizin Şanlıurfa'ya nasıl değer kattığının da farkındayız. Şehrimizin niteliğini üniversite kazanarak daha da yükselten gençlerimizi tebrik ediyorum. Bizim yaptığımız ise burada bir gönül hoşluğudur. Yakın bir dönemde Türkiye'nin dört bir tarafında üniversitelerde eğitim görecek olan gençlerimize derslerinde başarılar diliyorum. Üniversite eğitimini tamamlayarak şehrimize dönecek olan gençlerimiz, şehirlerine daha da katma değer katacaktır' diye konuştu.
Konuşmaların ardından gençlere içerisinde giyim, ayakkabı ve temel ihtiyaçların bulunduğu toplam 400 adet valiz dağıtıldı. Program Başkan Çiftçi'nin öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.