İLKHA/ Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsa Döğmeci'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Döğmeci'ye görevinde başarılar diledi.
Özaslan ve beraberindeki heyeti, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi İsmail Yavuz, İl Başkanı İsa Döğmeci ve Merkez İlçe Başkanları karşıladı.
Ziyarette, yereldeki imar sorunları ve şehir hastanesi ihtiyacına ilişkin fikir alış-verişinde bulunuldu.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Özaslan, yereldeki imar planını başarılı bulmadığını ve bundan sonraki imar planlamalarında aynı hataya tekrar düşülmemesi gerektiğini kaydetti.
'Şanlıurfa için şehir hastanesi acil bir ihtiyaçtır'
Özaslan; '2 milyonluk kent için Şehir Hastanesi çok acil bir ihtiyaçtır. Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı son açıklama ile bu ihtiyacın giderileceği ifade edilmişti. Lakin bu proje çok daha önce bitirilmiş olmalıydı. Şanlıurfa'nın milletvekilleri ve özellikle iktidar partisinin milletvekilleri bu konuda sınıfta kalmışlardır' dedi.
İmar planındaki sorunlarla ilgili rahatsızlığını dile getiren Döğmeci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partiler arası bu tür diyalogların sürmesi gerektiğini ifade etti.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Özaslan'a, partisinin Karaköprü İlçe Başkanı Rüstem Çakmak, Haliliye İlçe Başkanı Ali Durmaz ve Eyyübiye İlçe Başkanı Osman Gülebak eşlik etti.