MKYK Üyesi Polat, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Ramazan Bayramında, başta anne ve babalarımız, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de kucak açmalı, ayrıca ahirete irtihal etmiş aile büyüklerimizi, kabristanda ziyaret etmeyi unutmamalıyız.

Bayramda diğer önemli bir hususta, bayramımızın zehir olmaması için lütfen trafik kurallarına uyalım. Bilindiği gibi her bayramda artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanmaktadır. 'Bayramınız Kemerli Olsun' Trafikte Her Yıl Daha İyiye', 'Kemerim Hep Aklımda', 'Yayalar Kırmızı Çizgimiz', ve 'Yol Ver Hayata' mottoları ile vatandaşlarımızın trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

Bu duygular içinde Başta kıymetli Şehit Ailelerimiz olmak üzere Kahraman Gazilerimizin ve tüm Şanlıurfa'lı hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesi, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum' diyerek sözlerini tamamladı.