Haber Merkezi / Sorunsuz bir ulaşım için kent merkezinde yeni yerleşim alanlarının oluşması ile birlikte bir yandan alt yapı çalışmaları tamamlanırken bir yandan da yol yapım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Şanlıurfa'nın farklı noktalarındaki yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilk olarak Sırrın Mahallesi 612. Sokak'ta sürdürülen çalışmaları inceledi. Ardından Karaköprü ilçesini Haliliye'ye bağlayan Gazi Osman Paşa Bulvar yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi tarafından mesai mefhumu gözetmeksizin yapımı devam eden Buluntu Hoca Bulvarı, Çardaklı kaya Bulvarı, Mehmetçik Mahallesindeki 7043. Sokak yol yapım çalışması ile Seyrantepe Mahallesine bağlı Şehit Cihangir Çubukcu ve Şehit Sedat Sağır bulvarındaki çalışmaları denetledi.
Çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'da ki yol ağını genişleterek modern yollar inşa edeceklerini vurguladı.
Yol yapım çalışmaları kapsamında bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, 'Şanlıurfa'mızda yeni yerleşim yerlerinin oluşması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı anda ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından da yollarımızın yapım çalışmaları öncesi alt yapı çalışmalarını sürdürüyor' dedi.