Yüksel Polat

Yeni hizmete giren Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenen 6. Şanlıurfa İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarına ilgi yoğun oldu.

Şanlıurfa'da yıllardır ihtiyaç duyulan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri sonrasında Şanlıurfa'nın 98. Kurtuluş yıldönümüne yetiştirilerek hizmete açılan Şanlıurfa Fuar Merkezi açılışı ile birlikte 6. Şanlıurfa İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarına ev sahipliği yaptı.

Start Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 90 yerel ve ulusal firmanın 250 civarında marka temsili ile katıldığı Fuara, Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösterirken 5 günlük süre içerisinde ise yaklaşık 20 bin ziyaretçi fuarı ziyaret etti.

Bazı altyapı çalışmalarının devam etmesine rağmen böylesi bir Fuar Merkezinin Şanlıurfa'ya kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden katılımcı firma temsilcileri geçmiş yıllarda yaşadıkları yer ve ulaşım sıkıntısı nedeni ile yaşadıkları problemleri belirterek; Şanlıurfa gerçekten şanına yakışır bir Fuar Merkezine kavuştu. İnşallah ileriki yıllarda daha fazla firma ve markanın katılımı ile bu şehire yakışır daha güzel fuarlara olacak ve bizlerde daha da büyük katılım göstereceğiz' diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

5 gün boyunca Şanlıurfa Fuar Merkezini ziyaret ederek stantları gezen ziyaretçiler ise Şanlıurfa'nın böylesi bir Fuar Merkezini özlem ile beklediğini belirterek; ' Gerçekten de Şanlıurfa'ya yakışır bir Fuar Merkezi olmuş. Emeği geçenleri kutluyoruz' diyerek Şanlıurfa'nın artık bir fuarlar şehri olacağının altını çizdiler.