Tuğba Polat

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile eğitim gören engelli çocuklar ile bir araya geldi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası engelli ve engellilere yönelik çeşitli farkındalık etkinlikleri ile kutlanırken AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Elit Yaşam Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek burada eğitim ve rehabilitasyon gören engelli çocuklar ile bir araya geldi.

Polat; Eğitim herkesin hakkıdır

Engellerine yönelik eğitim ve rehabilitasyon gören çocuklar ve velileri ile sohbet edip çeşitli hediyeler sunan Vildan Polat yaptığı açıklamada; Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunun bilinciyle aslında fiziki ve ruhsal engellerin eğitim ve sosyal hayatta bir engel teşkil etmediğinin altını çizmek istiyorum. Çocuklarımız ve yetişkin engelli vatandaşlarımız için eğitim ve rehabilitasyon en temel haklardan birisidir' diyerek verdikleri eğitim ve emeklerden dolayı Özel Elit Yaşam Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Özel Elit Yaşam Rehabilitasyon Merkezi Özel Eğitim Öğretmeni Burak Toprak ise AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini dile getirdi.