Haber Merkezi /Akçakale kırsalı üst yapıda modern çehresine kavuşmaya devam ediyor.
Başkan Yalçınkaya'nın girişimleri ve Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile ilçe kırsalında asfaltlama atağı başlatıldığı günden bu yana çok sayıda mahallede yollar yenilendi. O mahallelerden biri de kırsal Demirci Mahallesi oldu. Mahallede stabilize yol çalışmalarının ardından asfaltlama çalışması da başlatıldı. Başkan Yalçınkaya da beraberinde Meclis Üyesi Şerif Bozkurt ile mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceledi.
Yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçınkaya çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek 'Bu köy çok önemli köylerimizden birisi. Asfaltını yapıyoruz. Asfaltlanan yolu Şanlıurfa anayoluna bağlayacağız. Bu ana yol ile irtibat hem Akçakale hem de Şanlıurfa üzerinde sağlanmış olacak. Burası yılardır bu hizmetin hasretini çekmiş, yıllardır bu yolu beklemiş, yıllardır bu yolun çilesini çekmiş. Bugün itibari ile Büyükşehir'in yardımları ile bu hizmeti tamamlıyor ve kardeşlerimizi yola kavuşturuyoruz. Yolun hem buradaki kardeşlerimize hem yöreye hem de bölgemize hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum' dedi.
Yıllardır bekledikleri hizmete kavuştuklarını dile getiren mahalle sakinlerinden Osman Dağ ise 'Sayın Mehmet Yalçınkaya'ya çok çok teşekkür ediyorum. Demirci kurulduğundan güne bu yolu kimse yapmadı. Sayın Başkanımıza Mehmet Yalçınkaya'ya da AK Parti'ye de teşekkür ederim' diye konuştu.