Mutlu GÜNEŞ/ Son Teknoloji tarımsal araçların, tarımsal proje ve güncel ürünlerin tanıtıldığı 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, sona erdi. 5 gün boyunca açık kalan fuarı 72 bin 191 kişi ziyaret etti.
Fuarın son gününde AK Parti Şanlıurfa Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan ile stantları gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yetkililerden son teknoloji ürünler hakkında bilgi aldı.


'Şanlıurfa fuarlar şehri olacak'
Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ve Şanlıurfa'nın fuarlar şehri olacağını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ''Bir yandan tarım fuarımız, bir yandan gıda fuarımız halkımızın büyük bir teveccühüne mazhar oldu. Her iki fuarımızda da birçok yeniliklere şahit olduk. İlgi ve firmalar arasındaki tatlı rekabet bizleri sevindirdi. Şanlıurfa ilerleyen dönemlerde aha geniş katılımların sağlandığı bir fuarlar şehri olacak' diye konuştu.
15 Şubat'ta kapılarını açan ve 19 Şubat'ta sona eren 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda 88 firmanın yanı sıra 200'e yakın markanın tanıtımı yapılırken fuarı 5 gün içerisinde 72 bin 191 kişi ziyaret etti