Haber Merkezi / Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında, ŞUTSO üyelerine yönelik 'Taksitli Ticari Kredi' protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde, kredisi uygun görülen ŞUTSO üyeleri, 36 aya varan vadelerde, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ticari kredi kullanabilecek. Kredilerde uygulanacak faiz oranı, Şekerbank'ın mevcut liste fiyatlarından farklı olarak indirimli uygulanacak. Her bir kredi işlemi için ise binde 5 oranında kullandırım komisyonu alınacak. Ayrıca, kredi kullanan ŞUTSO üyesinin, ilk kez Banka'nın POS cihazını kullanması halinde, ilk 3 ay POS kira bedeli de alınmayacak.
ŞUTSO'da gerçekleştirilen ve 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak protokolün imza töreni konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, 'Şekerbank Şanlıurfa Şube Müdürü Sayın Mehmet Aslan ile gerçekleştirdiğimiz protokol ile üyelerimiz indirimli ticari kredi kullanma imkanına ulaşmış oldu. Sayın Mehmet Aslan nezdinde tüm Şekerbank yetkililerine teşekkür ediyor, Odamızın kıymetli üyelerinin de bu imkanlardan yararlanmasını diliyoruz' diye konuştu.
Şekerbank Şanlıurfa Şube Müdürü Sayın Mehmet Aslanise Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odamız ile bu protokolü imzalamaktan son derece mutluyuz. İnşallah bu protokol ile birlikte Şanlıurfa'daki tasarruf sahiplerimizle bugüne kadar sağladığımız birlik ve bütünlüğü, Şanlıurfa'nın sanayicisi ve tüccarı ile de paylaşacağız' dedi.
Törende, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Kılıçoğlu, Metin Baydar ve M.Sait Aydın da yer aldı.