Tuğba POLAT / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın seçim vaatleri arasında bulunan projeler, tamamlanarak hizmete açılmaya devam ediyor. İlçede genelinde yapılan tespit, plan ve programın ardından hayata geçirilen projeler, hizmet standartlarını yükseltiyor.
Bölgelerin eksikliklerine karşılık veren projelerden biri olan Karşıyaka Kapalı Semt Pazarı ve Spor Kompleksi, geçtiğimiz haftalarda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmuştu. 6 bin 320 metrekare alan üzerine inşa edilen; Zabıta Müdürlüğü, Mahalle Muhtarlığı, Otopark ve Caminin yer aldığı Kompleks, mahalle sakinleri tarafından büyük sevinçle karşılanmıştı.

AHMET YESEVİ KOMPLEKSİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine Başkan Mehmet Canpolat'ın talimatıyla yapımı başlayan Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksinde çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. 10 bin metrekare alan üzerinde çalışmaların sürdüğü projede; Aşevi, Sosyal Market, Giyim Market ve Glutensiz Ekmek Fırınını yer alıyor.

SANCAKTAR KOMPLEKSİ TAMAMLANMA AŞAMASINDA
Sancaktar Mahallesinin ihtiyaç duyduğu projede ise inşaat çalışmaları tamamlandı. Çok amaçlı sosyal tesis, semt pazarı, cami ve parkın yer aldığı projede kapalı otopark olarak da kullanılan semt pazarı yeri, vatandaşların hizmetine sunuldu. Yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu ve 5 bin 600 metrekare alan üzerine kurulan Kompleks, kısa süre içerisinde diğer faaliyetleriyle de vatandaşların hizmetine sunulacak.