Yüksel POLAT / Geçtiğimiz yıllarda kurum personeline yönelik olarak yüzme, futbol gibi turnuvalar düzenleyen Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline yönelik spor aktiviteleri kapsamında bu yıl da pinpon turnuvası düzenledi. Geçtiğimiz haftalarda başlayan ve yaklaşım 30 civarında personelin katıldığı Pinpon Turnuvası yapılan final maçlarının ardından turnuva şampiyonun belirlenmesi ile ile son buldu.
Hafta sonu yapılan final müsabakasında Özgün Doğan Demir ile Halit Sağdıçoğlu karşı karşıya gelirken final müsabakasının galibi yedi setin dördünü alan Halit Sağdıçoğlu oldu. Final müsabakasının ardından turnuvaya katılan ve dereceye girenlere kupa ve plaketleri takdim edildi.
Turnuvaya katılan Gıda, tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli organizasyondan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek pinpon turnuvası ve diğer etkinliklerin personel arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinde ve sportif etkinliklerin sosyal hayata olan katkısını belirterek bu tür etkinliklerin arttırılarak devam etmesini istediler.