Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların kandilini kutladı.

Başkan Baydilli mesajında, yılın en güzel, mübarek ve bereketli aylarının içine girmiş olmanın mutluluğunu ifade ederken, Regaip Kandili'nin insanları birbirine yaklaştıran, sevgi bağını ve paylaşmayı artıran mübarek bir gece olmasını diledi.

Başkan Baydilli şunları ifade etti: 'Üç aylar ve kandiller insanın gönül dünyasının aydınlanmasını sağlayan, manevi duyguları ön plana çıkaran çok mübarek gün ve gecelerdir.

Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu değerli geceyi hep birlikte güzel bir şekilde eda edelim.

Allah'ın mağfireti, rahmeti ve bereketinin en fazla olduğu bu gün ve geceleri değerlendirmek, el açıp tüm ümmetin kurtuluşu için dua etmemiz gerekir. Biz bunun bilincinde olarak içinde 11 ayın sultanı Ramazan'ın da olduğu üç ayları idrak edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte tüm hemşerilerimizin mübarek Regaip Kandili'ni kutlar, bu kutlu gecenin insanlığa ve tüm İslam alemine huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.'