Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen programa; OSB MYO Müdürü Cevher İlhan Cevheri, Şanlıurfa OSB Müdürü Osman Oktay, Pınar Süt Şanlıurfa Fabrika Müdürü Yiğit Pekesen, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Moderatörlüğünü Organize Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yakar'ın yaptığı panel, Kalite Güvence Uzmanı Abdulkadir Güven 'Yaşar Şirketler Topluluğu ve Pınar Süt' konulu sunumuyla devam etti.
Panelde Pınar Süt İnsan Kaynakları Müdürü Cenan Çiftci 'İnsan Kaynakları Yönetim Süreci' ve İnsan Kaynakları Ekip Lideri Dilara Tunca 'Ekip Yönetimi ve Liderlik' konularında bilgi verdi.
ÖĞRENCİLER STAJ, İŞ YERİ EĞİTİMİ VE İSTİHDAM İÇİN TALEPTE BULUNDU
Program soru cevap bölümüyle devam ederken öğrenciler tarafından özellikle staj, iş yeri eğitimi ve iş başvuruları konularında sorular soruldu. Panelistler, öğrencilerden gelen yoğun ilgi nedeniyle Pınar Süt olarak üniversite sanayi işbirliği kapsamında Yüksekokul öğrencilerin staj, iş yeri eğitimi ve istihdamı gibi konularda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Program, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdimiyle son buldu.