Haber Merkezi / Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ve SKM çalışanlarının da çok çalışması gerektiğini hatırlatan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Beyazgül, 'İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, Seçim Koordinasyon Merkezimizi (SKM) ziyaret edip son hazırlıkları yerinde inceledik. 'Önce Millet, Önce Memleket' sloganımıza bağlı kalarak tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı seçim öncesinde de, seçim sonrasında da sürdüreceğiz ve her zaman vatandaşlarımızla iç içe olacağız' dedi.
İl Başkanı Yıldız, SKM ziyaretinde SKM'ye gelen vatandaşlarımızla da ilgilenerek varsa sorunlarını ve önerilerini dinlediklerini belirterek, 'Seçim Koordinasyon Merkezimizi (SKM) ziyarete gelen vatandaşlarımızla sohbet ettik. Gece gündüz halkımızla iç içeyiz.? Partimize ve adaylarımıza gösterilen ilgiden memnunuz. Hep birlikte sonuca gideceğimize inanıyoruz. Zaten biz vatandaşlarımıza, memleketimize hizmet için bu yola koyulduk' diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, akşam saatlerinde de Haleplibahçe Mahallesinde kapı kapı dolaştıklarını belirterek, 'Büyüklerimizi evlerinde ziyaret edip, sıkıntılarını dinleyerek dertleriyle hemhal oluyoruz. Amcamıza ve teyzemize hürmetlerimizi sunup hayır dualarını alıyoruz. Şanlıurfa'nın AK adayları hayırlı olsun.? Şanlıurfa Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediye Başkan adaylarımız Peygamberler şehri Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun. ?Önce Millet Önce Memleket?' diyerek 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Partinin oy pusulasında 8. sırada yer aldığını hatırlatarak hayırlı olsun dileklerini iletiyor.
Başkan Yıldız ayrıca, özellikle gençlere seslenerek, 'Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, 31 Ocak 2019? günü saat 10:00'da ?Ankara Spor Salonunda '31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı' yapılacağını hatırlatarak tüm halkımızın davetli olduğunu belirtiyor.