Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Canpolat İpekyol Mahallesinde kadınlara hizmet verecek olan hanımlar konağında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Buradaki incelemelerin ardından Devteşti Mahallesine geçen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat burada çocuklar için daha rahat ders çalışabilmeleri için hizmete girecek olan okuma salonunun inşaat alanını inceledi.

Birkaç ay içerinde faaliyete geçecek olan okuma salonundaki incelemelerinin ardından Başkan Canpolat'ın bir sonraki durağı yine Devteşti Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma sahası oldu. Başkan Canpolat burada devam eden parke döşeme ve yol bakım ve onarımlarını inceleyerek bilgiler aldı.

Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini kaydederek şunları söyledi:

'Fen İşleri ekiplerimiz hem yeni yolları hem de bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyorlar. Bu çalışmalarla inşallah Devteşti Mahallemizde ne kadar arızalı ve yapılması gerek yerimiz varsa yapacağız. Gerek yol olsun gerekse de parke döşemesi olsun. Bugün aynı şekilde İpekyol Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Mahallemizde çok güzel modern bir hanımlar konağı icra ediyoruz. Burayı da arkadaşlar yüzde doksan nispetinde tamamlamışlar. En kısa sürede tamamlayıp hanım bacılarımızın hizmetine sunmuş olacağız.'

Konuşmasını devamında çocukların daha rahat ders çalışabilmeleri için Haliliye Belediyesinin kütüphanelere kütüphane okuma salonlarına okuma salonu katmaya devam ettiğini de söyleyen Başkan Canpolat, 'Bu doğrultuda Yine Devteşti Mahallemizde çocuklarımız için Özpolat Camisinin altında bulunan 200 metrekarelik alanı okuma salonu olarak hazırlıyoruz. En kısa sürede tamamlayıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Tüm ekiplerimizle canla başla başladığımız bu mücadelemizi şimdi de canıgönülden sürdürmeye devam ediyoruz' şeklinde konuştu.

Başkan Canpolat, buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.