Faruk DEVECİ/ Devam eden saha ziyaretleriyle ilçedeki sorun ve talepleri yerinde görüp, dinleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, teknik ekibiyle birlikte Şenevler ve Çankaya mahallelerinde incelemelerde bulundu.
Mahallelerin ihtiyaçlarını gözlemleyen, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Baydilli, mahallelinin ihtiyaçlarının yerine getirilmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

'SAHA ZİYARETLERİ, SORUNLARIN PRATİK BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLMESİNİ SAĞLIYOR'
Mahallelerdeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Metin Baydilli, saha ziyaretleri sayesinde ilçenin beklentilerine hakim olduklarını ve sorunları hızlı bir şekilde tespit ettiklerini ifade etti.


'252 BİNLİK NÜFUSUN EN İYİ ŞARTLARDA YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
Tespitlerin ardından sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuştuğunu dile getiren Baydilli, 'Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle birlikte yıllardır olduğu gibi erken mesaide sahadayız. Mahallelerimizdeki problemleri görüyoruz, çözümü noktasında fikir alışverişi yapıp çalışma başlatıyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya geliyoruz. 252 bin nüfusa hizmet etmenin zorluğunu bildiğimiz gibi bunun gururuyla da çalışıyoruz. Karaköprü'ye hizmetin en iyisini getirmek için mesai kavramı gözetmeden, hep birlikte ve istişare içerisinde uğraşıyoruz' diyerek Karaköprü için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.