Haber Merkezi / Rezervasyon sistemiyle yapılacak olan etkinlikte Şanlıurfalılara ilk olarak 'Cep Herkülü Naim' adlı sinema filmi gösterilecek.
Koronavirüs önlemleri nedeniyle evlerinden çıkamayan Şanlıurfalılar düzenlenecek olan etkinlik sayesinde, açık havada izlenecek filmle, moral bulacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlik sırasında araçlarında filmi izleyecek vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramların da yapılacağı duyuruldu.
Etkinliğe Şanlıurfalıları davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, koronavirüs ile mücadele edilen bu süreçte evlerinde kalan ve sosyal faaliyetlerden uzak kalan vatandaşlara yönelik moral amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.


ETKİNLİĞİN SÜRPRİZ KONUĞU BAŞROL OYUNCUSU 'HAYAT VAN ECK'
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'Arabada Sinema' etkinliği ile ilgili sosyal medya paylaşımında yer verdiği sürpriz konuğun ismi açıklandı.
Naim filminde başrol oyuncusu olarak Dünya Halter Şampiyonu Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran filminin başrol oyuncusu olan Hollanda asıllı Türk oyuncu Hayat Van Eck gecenin konuğu olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelecek olan başrol oyuncusu Eck, gecede Şanlıurfalılarla buluşacak.


'CEP HERKÜLÜ NAİM' SİNEMA FİLMİ
Naim Süleymanoğlu, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini konu ediniyor. İlk Dünya rekoruna imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 Dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı filmde, Süleymanoğlu'na Hayat Van Eck hayat veriyor.