Haber Merkezi /Büyük Taarruz ve Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müdürlüğü; 25-26 Ağustos 2020 tarihinde Dart, 26-29 Ağustos 2020 tarihinde Tenis, 27 Ağustos 2020 tarihinde Atletizm, 29 Ağustos 2020 tarihinde Okçuluk, 29-30 Ağustos 2020 tarihinde Satranç, 31 Ağustos 2020 tarihinde Kano ve 31 Ağustos 2020 tarihinde Masa Tenisi turnuvası düzenledi.
Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gerçekleştirdiği çeşitli turnuvalarla gençlere Zafer haftasını dolu dolu yaşattı.
Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Zafer Haftası'nın 98. yıl dönümü nedeniyle hafta boyu farklı branşlarda birçok turnuva düzenlediklerini belirtti.
Gerçekleştirdikleri turnuvalarda gençlerin kararlılıkla gösterdikleri mücadeleye hayran kaldığını vurgulayan İl Müdürü Eren, 'Gençlerimiz turnuvalarda harika bir mücadele sergiledi.
Bizlerde bu mücadeleye şahit olduk. Zafer Haftası boyunca düzenlediğimiz etkinliklerde tabi ki Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye, hijyene ve maske kuralına dikkat ettik.
'Tarih Senin Zafer Senin' sloganıyla düzenlediğimiz bu etkinlikleri tabi bir başımıza başarmadık. Bu noktada bizlere destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Bozova Belediyesine teşekkür ediyoruz. Şanlı şehir Şanlıurfa'ya yakışır bir hafta geçirdiğimize inanıyor turnuvalarımıza katılım gösteren sporcularımıza ve velilerine teşekkür ediyorum'
Hafta boyu gerçekleştirilen etkinliklerde dereceye giren ve katılım sağlayarak mücadele gösteren tüm gençleri tebrik ederiz.