Haber Merkezi / Girdap, Karatepe'nin Altında, Atatürk İlke ve Hedeflerinde Birleşmek isimli kitaplardan hemen sonra Evliyalar, Enbiyalar ve Şanlıurfa isimli kitap da Suçek Medya olarak okuyucuların istifadesine sunuldu.
Her geçen gün okuyucuların beğeni ve zevkle okuyacakları kitapları yayınlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Suçek Medya Mesul Müdürü Ramazan Suçek, '- Bir dua - felsefesi ile yola çıkan Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu'nun 'EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA' adlı eserini SUÇEK MEDYA olarak yayınlamak bizim için büyük bir onurdu. Çünkü Şanlıurfa'da yaklaşık 50 yıl Gazetecilik mesleğini icra eden bir duayenin derleme ve araştırma mahiyetindeki eserini yayınlamak kolay değildi. Bu eser Yayın Evimiz tarafından 27.01.2021 tarihi itibari ile okuyucuları ile buluştu. Ülkemizdeki seçkin kitapçılara dağıtımı yapılmaya başlanan eser ayrıca Yayın Evimizin satış sitesi olan www.yenikitapara.com sitesinden de satışa sunulmuştur' dedi.
Herkesin evinde bulunması
gereken bir eser
Kitabın içerik olarak incelediğinde daha önce o bölgede yazılmış eserlerden farklı kılan birçok özelliklerinin bulunduğunu belirten Suçek Medya Mesul Müdürü Ramazan Suçek, 'Urfalı her ailenin evinde bulunması gereken bu eser; Şanlıurfa'nın yalnızca geçmiş tarihine kapı aralamakla kalmamış, Urfa'nın tarihi ve kültürel mirasları üzerinde şimdiki zamanda yapılan çalışmaları anlatması nedeniyle de gelecek nesillere ışık tutacak olan önemli bir kaynak kitap olma özelliğini taşımaktadır. Akıcı, sade bir dille yazılan ve görsellerle de desteklenen bu eserde kullanılan görsellerin büyük çoğunluğunun yazarın kendi objektifinden yansıyan kareler olması ise kitaba ayrı bir güzellik katmış. Kitap okumayı seven herkesin evinde bulunması gereken bir eser' diye konuştu.
Bu eseri ülkemize kazandırmanın
haklı gururunu yaşıyoruz
Suçek Medya Mesul Müdürü Ramazan Suçek, açıklamalarında kitabın tanıtımı ile ilgili şöyle dedi;
'Evet, yıllar süren bir çalışmanın ürünü olan 'EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA' adlı eserde okur; manevi bir atmosferde peygamberler şehri olan Şanlıurfa'nın tarihini okurken, şehrin yükselen değeri olan Göbeklitepe'nin tarihçesini ve bölgede meydana gelen son çalışmaları da renklendirilmiş zengin görsellerle yalnızca okumayacak adeta yaşayacaktır. Suçek Yayın Evi olarak eser taslak halinde geldiğinde para kazanmaktan çok bu eserin ülkemiz Milli Kütüphanesine kazandırılması ve ülkemiz insanlarının bu il hakkında daha detaylı bilgiye ulaşması için bu kitabın mutlaka yayınlanması gerektiğini düşündük ve bu eseri ülkemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu eseri aynı zamanda ülkemizde unutulmaya yüz tutan değerleri ortaya çıkarmak açısından da önemli bir kazanım olarak görmek gerekiyor.'
Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu'nun 'EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA' adlı eseri, SUÇEK Medya Yayın Evinin satış sitesi olan www.yenikitapara.com sitesinden de satışa sunulmuştur.