Seyfullah Polat

İşyerlerinin mühürlendiğini belirterek mağdur edildiklerini belirten Hurdacı esnafı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde protesto eyleminde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin şehir içerisinde faaliyette bulunan çeşitli esnaf gruplarını şehir dışında yapılan Meslek Sitelerine taşıma çalışmasına şehirin çeşitli yerlerinde hurda dükkanları bulunan esnaftan tepki geldi.

Mağdur edildiklerini ve kendileri için yapılan Hurdacılar Sitesinde işyeri alacak maddi imkanları olmadığını ve taşınmaları halinde şehir içersinde hurda toplamalarının mümkün olmadığını belirten hurdacı esnafı işyerlerinin haksız şekilde mühürlendiğini belirterek durumu protesto etmek üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde protesto eyleminde bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile görüşmek istediklerini belirten protestocu esnaf bir süre oturma eyleminde bulunurken daha sonra kendileri ile görüşen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e sorunlarını aktardılar.

Zeynel Abidin Beyazgül'den taşınma işleminin tekrar gözden geçirileceği ve soruna en uygun çözüm bulunacağı sözünü alan hurdacı esnafı daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.