Hacer Aşit

Yöntem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım ve Yöntem Koleji Basın ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Mehmet Emin Kuş gazetemize ziyarette bulundu.

Uzun yıllardan bu yana eğitim alanındaki tecrübesi ile Yöntem Kolejini kuran Yöntem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, Kolejin Basın ve Kurumsal İletişim koordinatörü Mehmet Emin Kuş ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile bir araya geldiler.

Ziyaret toplantısında okulları hakkında bilgi veren Mustafa Yıldırım bire bir eğitim anlayışı ile yola çıktıklarını belirterek; İyi bir öğretmen kadrosu, 16 kişilik sınıflarda kamp modeli eğitim sistemi ve sınırsız kaynak, doküman ile öğrencilerimize yönelik eğitim çalışmalarımızı sürdürüyoruz' diyerek iyi bir üniversite kazanmanın iyi bir lise eğitiminden geçtiğinin altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ise hayattaki en önemli şeyin eğitim olduğunu belirterek; 700 bin civarında öğrencinin bulunduğu Şanlıurfa'da maalesef eğitim uzun yıllardır ihmal edilmiş durumda. Gerek devlet okullarında gerekse özel okullarda kaliteli eğitime ve eğitim kadrosuna ihtiyaç vardır. Ancak gençlerimizin kaliteli bir eğitim alması durumunda Şanlıurfa ve Türkiye hak ettiği noktaya gelebilecektir' diyerek Yöntem Koleji ekibine eğitim çalışmalarında başarılar diledi.