Haber Merkezi / TFF 3. Lig ekiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor'un olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mustafa Aslan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Karaköprü Belediyesi Nikah ve Kongre salonunda gerçekleşen olağan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, kulübün 2018-2019 sezonu faaliyet raporu ibraz edildi. Daha sonra tek listeyle yapılan seçimde Mustafa Aslan yeniden kulüp başkanı olarak seçilirken, yönetim kurulunda değişiklikler oldu.

Kongrede konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, kulübün başarısı için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Aslan şunları söyledi: 'Geçen 1 yıllık süreçte TFF 3. Ligde mücadele eden ve Şanlıurfa'nın 2. Profesyonel takımı olan Karaköprü Belediyespor'umuzun bu sezon TFF 3. Lig 1. Grupta ligi play off potasının hemen altında 6. Sırada tamamlamıştır. Biz her zaman hedefleri olan bir kulübün yönetim kurulu olarak sezon başından itibaren takımımızın başarısı için çalıştık gerek içeride gerekse dışarıdaki tüm maçlarda takımımızın yanında olmaya çalıştık.

Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin desteğiyle 2016-2017 sezonunda bölgesel amatör ligde şampiyon olan takımımız 30 yıllı tarihinde ilk defa profesyonel liglere yükselme başarısı göstermişti. Profesyonel ligde mücadele ettiğimiz 2 sezonda da mücadelemizi sürdürerek takımımızı ligde tutmaktan ziyade üst lige yükselme çabası içinde olduk.

Bugüne kadar kulübümüze başkan, yönetici, teknik heyet, futbolcu ve çalışan olarak emek vermiş herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de kulübümüzün bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan ve ilçemize güzel bir stadyum kazandıran Karaköprü belediye başkanımız sayın metin Baydilli'ye etmek istiyorum. Gerçekten başkanımız Karaköprü'de sporun gelişmesi için, gençlerin spora yönelmesi için önemli çalışmalarda bulunuyor.'

İşte Olağan Genel Kurul sonucunda Karaköprü Belediyespor'un yeni yönetim kurulu üyeleri:

  1. Mustafa Aslan (Kulüp Başkanı
  2. Mehmet Mevlüt Keklik
  3. Şıh Müslüm Korkmaz
  4. Fehmi Öncel
  5. Sait Toprak
  6. Yaşar Aksoy
  7. İbrahim Halil Çiftçi
  8. Vedat Yurum
  9. Mehemt Nimetoğlu
  10. Ahmet Kemal Şimşek

  1. Ahmet Badıllı
  2. Ferit Öncel
  3. Necdet Demir

Denetleme Kurulu Üyeleri

1. Orhan Kolsuzoğlu

2. Mehemt Emin Aslan

3. Abdullah Erik

A.S.K.F Delegesi

1. Mehmet Mevlüt keklik

2. Sait Toprak

3. Ahmet Kemal Şimşek