AA / Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında kar yağışında yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Kar yağışı sonrasında ise ekipler durmaksızın don olayına karşı vatandaşların mağdur olmaması adına mahalle ve sokaklarda kar temizliği ile kaldırımlarda tuzlama çalışmasına devam ediyor.
Çalışmalarla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. ''Bölgede şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle doğa felaketiyle ilçemizde etkilendi, kar yağışının ilk saatlerinden bu yana Belediye ekiplerimiz ilçenin dört bir yanından ana arterlerde gerek yol açma çalışması gerekse mahalle, sokak ve kaldırımlarda don uyarısına karşı temizleme ve tuzlama çalışmasını ilk günden bu yana sürdürüyor. Başta Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak olmak üzere tüm birimlerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kar yağışı sürecinde gece gündüz demeden sahada çalışmalara ara vermeden devam ettirdi, kar yağışında yolda kalan vatandaşlarımızın içinde Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak bizzat ilgilenerek konaklama ve ihtiyaçlarının karşılanması anlamında ekiplerimiz seferberlik içerisinde özverili çalışmalarını sürdürdü, kar yağışının ardından ekiplerimiz durmaksızın kar yağışının üçüncü günde ise ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor'' ifadelerine yer verildi.
Olumsuz hava şartları yaşadığımız bu günlerde vatandaşların zorunlu olmadıkça araçlarıyla seyahat etmemeleri rica olunur.
Belediye Başkanlığımızca oluşturulan kriz masası yaşanacak olan kar yağışı ve doğa felaketine karşı tüm tedbirlerini almış durumdadır.