Seyfullah POLAT/ Bozova'da Bungalov Evler, Karacadağ'da otel ve konaklama tesisi, Viranşehir'de Eyyüp Nebi Sabır Evleri, merkezde Hz. İbrahim Peygamber Makamından, Hz. Eyyüp Peygamber'in makamına uzanan Kültür ve Turizm Yolu gibi projeleri hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; turizme yönelik altyapı yatırımlarına devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan Türkiye Yüzyılı Vizyonunu; Şanlıurfa'ya en iyi şekilde yansıtacaklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehrin kalkınmasını sağlayacak projelerin süreceğini ifade etti.

Şehre gelen ziyaretçiler değişimi hissediyor
Şanlıurfa'daki değişim ve dönüşümün şehri ziyaret eden yerli ve yabancı misafirleri mutlu ettiğini ifade eden Başkan Beyazgül, "Şanlıurfa'da sayısız projeler yaptık ve bu projeleri 3 buçuk yıl gibi çok kısa sürede gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızla iç içe olarak, Şanlıurfa'nın her alanına dokunduk. Şehrin değişimi ve güzelleşmesi bizi mutlu ediyor. Şehirde birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız bu sonuçlar, bizi mutlu ediyor. Yurtiçi ve yurtdışından gelen her bir ziyaretçimiz bu olumlu değişimi gözlemliyor" diye konuştu.

Şanlıurfa, dünyada tanınan bir şehir oldu
Şanlıurfa'nın turizmdeki payını artırmaya yönelik çalışmaların meyvesini verdiğini dile getiren Başkan Beyazgül, "Ekibimizle çok daha güzel işler yapacağız. Göreceksiniz Şanlıurfa bir dünya şehri olacak. Şanlıurfa'yı tüm Türkiye tanıdı. Dünyada da gastronomisi, tarihi ve müziği çok iyi bilinmeye başlandı. Şehrin güzelliği daha çok görülmeye başlandı. Şanlıurfa tarihi bir şehirdir. Kentin dört bir yanında tarihi eserler ortaya çıkıyor. Bu tarihi keşifler geçmişimizi aydınlatıyor. Şimdi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bu değerler ışığında Şanlıurfa'yı tüm dünyaya tanıtacağız" İfadelerini kullandı.