Haber Merkezi / Büyükşehir Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Harran ilçe kırsalında yürüttükleri yol çalışmaları kapsamında daha önce stabilizesi yapılan yolların sathi asfalt serim işlemlerini de gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sunuyor.
Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepleri de göz önünde bulunduran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, taleplerin yerine getirilmesi hususunda hassasiyetle çalışıyor.
Harran ilçesinde Meydankapı grup yolunda altyapı çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Balkat - Buldum - Kılıçlı güzergahında Sathi Kaplama çalışmalarını tamamladı. Son olarak Harran ilçesinden Eyyübiye ilçesine bağlanan Minare, Giyimli, Akdilek, Selman, Keçikıran ve Minare ve Yardımcı grup yolunda program dahilinde sathi asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.
Mahalle sakinleri eskiden yollarından iki arabanın yan yana geçemediğini belirterek yapılan yol genişletme çalışmaları ve asfalt çalışmalarıyla yollarının daha konforlu hale geldiğini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.