Seyfullah Polat

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı , Şanlıurfa'da faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

17 Şubat 2021 tarihinde yapılan Olağan İl Kongresinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına seçilen Abdurrahman Kırıkçı , Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Halil Eşiyok, Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Şanlıurfa'da faaliyet gösteren gazeteci ve yazarlar ile bir araya geldi.

Yeni bir vizyonun heyecanı ile hizmetin başlangıcındayız

El Ruha Otelinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, pandemi ve Şanlıurfa'nın çözüm bekleyen acil sorunlarından dolayı Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler ile bir araya gelemediklerini belirterek ; Toplumu kuşatan siyaset anlayışımızda basının ve STK'ların bizim için özel bir önemi vardır. Gönül belediyeciliği gibi bir kavramla bizde yeni yönetim olarak arkadaşlarımız ile birlikte yeni bir vizyonun heyecanı ile bir çalışmanın ve hizmetin başlangıcındayız. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak bir siyaset anlayışı ile hareket eden bir düşüncenin neferleriyiz. Herkesi kucaklayacağız. Bu süreçte gazeteciler ve STK'lar ile irtibat halinde olacağız. Hakaretten uzak tüm eleştirilere açığız ve bu eleştirilere kulak vereceğiz' diyerek Yerel yönetimlerde basın yayın kuruluşlarının ve gazetecilerin önemine vurgu yaptı.

Şanlıurfa'nın sorunlarının farkındayız ve çözüm için çalışıyoruz

Görev geldiği 17 Şubat'tan bu tarafa Şanlıurfa'nın çözüm bekleyen acil sorunları için yaptıkları temaslara değinen Abdurrahman Kırıkçı AK Parti Hükümetinin icraatlarına ilişkin açıklamalarda bulunduktan sonra Şanlıurfa'nın Teşkilat çalışmaları, Ankara temasları, DEDAŞ sorunu, çiftçilerin talepleri, GES Çalışmaları, Şehir Hastanesi, Hızlı Tren, GAP Projesi, Eğitimde gelinen son nokta, sağlıkta gelinen son nokta, Aşılama konusunda Şanlıurfa'daki son durum konularında basın mensuplarına bilgilendirmelerde bulunarak; Şanlıurfa sahip olduğu genç nüfusu, tarihi ve kültürel değerleri, tarım şehri olması hesabıyla Türkiye ve bölge için çok önemli bir şehirdir. AK Parti olarak Şanlıurfa'nın sorunlarının farkındayız ve bu sorunların hızla çözülerek Şanlıurfa'nın hak ettiği noktaya gelmesi için çözüm çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

Açıklamaların ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Abdurrahman Kırıkçı bundan sonra basın mensupları ile daha sık bir araya gelmeyi arzu ettiklerini belirterek katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti.