Haber Merkezi / Bir süre önce bazı kurumlarca başlanan alt yapı çalışmaları sürerken ekipler çalışma alanlarında denetim yapıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü kurumlarca alt yapısı tamamlanan mahallelerdeki cadde ve sokaklarda üst yapıyı yenilemeye devam ediyor.
Bu kapsamda çalışan belediye ekipleri, Bahçelievler Mahallesi'nde alt yapının tamamlanmasının ardından kilitli parke döşeme çalışmasına başladı.
Üst yapı yenileme çalışmaları kent genelinde sürdürülürken Hasan Çelebi ve Esmerçayı mahallelerinde kaldırımlar yenileniyor.
Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatıyla denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, ilgili kurumların kentteki çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.
Alt yapısı tamamlanan alanlarda zaman kaybetmeden çalışma başlattıklarını söyleyen Canalır, 'Şu an ilçemiz genelinde çalışmalar devam ediyor. Gerek elektrik şebekesinin yer altına alınması gerekse doğalgaz firmasının çalışmalarını sıkı bir şekilde takip ediyoruz. İlgili firmaların çalışmasının tamamlanmasının akabinde ekiplerimizi ivedi olarak o bölgeye sevk ediyoruz. Burada amacımız ilçemiz sakinlerinin mağduriyet yaşamamasıdır.' dedi.
Canalır, mevcut alt yapı çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçenin baştan sona yenileneceğini ifade etti.