Haber Merkezi / Eğitime çok önem veren ve her fırsatta öğrencilerle bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede bulunan Doğa Koleji'nde öğrencilerin daveti üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerle buluşan Başkan Metin Baydilli eğitimin önemiyle ilgili öğrencilere tavsiyelerde bulunurken gençlerin merak ettiklerini de cevapladı.
Hayatın her anının değerlendirilmesi ve dolu dolu geçirilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Baydilli özellikle gençlerin zamanını boş geçirmemesi, okuması ve yeni şeyler öğrenmesi gerektiğinin altını çizdi.
Başkan Baydilli, 'Yaşadığınız anın, günün kıymetini bilin. Geriye dönüp baktığınızda neleri geride bıraktığınızı görürseniz bugünün önemini anlarsınız. Kendinize, ailenize ve başkasına faydalı olmak istiyorsanız cehaletten kurtulun ve kendinizi iyi eğitin. İyi bir eğitim alırsanız ileride birer meslek sahibi olup hem insanlara ve ülkemize faydalı olursunuz hem de hayallerinize kavuşursunuz' diye konuştu.
Başkan Baydilli söyleşide belediye olarak yaptıkları hizmetlerde ve projelerde gençlere de her zaman yer verdiklerini kaydederken, yeni yapılan yaşam parkının tamamlanmasıyla da gençler için önemli bir yaşam ve eğlence alanı kazandıracaklarını kaydetti.
Söyleşinin son bölümü soru cevap şeklinde geçerken söyleşi sonunda Başkan Metin Baydilli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.