Haber Merkezi / Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Özel Yaşam Bakım Merkezi'nde kalan 65 yaş üstü yaşlılar ile rehabilite edilen engelli bireyleri sosyal yaşama kazandırmak amacıyla programlar hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yöndeki etkinliklerine devam ediyor. Bakım merkezinde kalan yaşlı ve engelli bireylere ilk olarak kahvaltı ve havuz etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, ardından uzman hocalar eşliğinde kapalı yüzme havuzunda konuk ettiği misafirlerine gönüllerince eğlenme imkanı sağladı.
Gün içerisindeki etkinliklerin ardından unutamayacakları bir gün geçirdiklerini belirten yaşlılar 'Katkı ve desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen hep yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz' dedi.
Öte yandan Türkiye'nin en büyük Engelli Koordinasyon merkezini engelli bireylerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında da 65 yaş üstü vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Yeşeren Çınarlar ve Dede Torun Çanakkale gezi projelerini başlatmıştı.