Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla Haliliye halkının çamura basmaması için hummalı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Haliliye genelinde kilitli beton parke ve stabilize yol yapım çalışmaları sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, buna ek olarak da henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda yeni yol açma çalışmalarını yürütüyor. Haliliye halkının memnuniyeti ön planda tutularak sürdürülen yol çalışmaları, aciliyet durumu da göz önünde bulundurularak yapılıyor. Belirlenen programlar dahilinde yürütülen çalışmalar, vatandaşların da taktirini topluyor.


5 MAHALLEDE ÇALIŞMA
Fen İşleri Müdürlüğü, 1 mezra ve 5 kırsal mahallede aynı anda stabilize yol yapım çalışması sürdürüyor. Konaç Mahallesi'ne bağlı Kabahaydar Mezrası ile İnci, Kargalı, Konaç, Üçkuyu ve Yıldız mahallelerinde ekipler tarafından yol yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Ekipler, günlerdir sürdürdüğü çalışmalarla mahalle halkının ihtiyacını karşılayacak yolları hizmete sunuyor. Mahalle sakinleri, yaptıkları açıklamalarda Haliliye Belediyesi ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ettiler.
Yıldız kırsal Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldız da, yaptığı açıklamada yıllardır hasret oldukları yol hizmetine Haliliye Belediyesi ile kavuştuklarını söyledi. Muhtar Yıldız, yapılan çalışmalardan dolayı tüm çalışanlara, Haliliye Belediyesi'ne ve Başkanı Fevzi Demirkol'a mahallesi adına teşekkür ettiğini ifade etti.

90 KIRSAL MAHALLENİN YOL İHTİYACI TAMAMLADI
Haliliye Belediyesi, yaptığı tüm bu çalışmalar kapsamında bugüne kadar 90 kırsal mahallenin yol çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü, program dahilinde çalışmalarını ihtiyacı olan diğer kırsal mahallelerde de sürdürecek.