Haber Merkezi / Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına mesai yapan Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri aynı anda şehrin 20'i aşkın noktasında kent estetiği çalışmalarını sürdürüyor.

GÜLLÜBAĞ'DA CADDE VE KALDIRIMLAR ÇAMURDAN KURTARILDI
Yeni yerleşim alanlarının sıklıkla yer aldığı Karaköprü İlçesi Güllübağ Mahallesinde önceden çamur olan 6049. Sokakta kilitli parke ve kaldırım döşeme işini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri, caddeyi vatandaşların hizmetine sundu.
Eskiden yollarının oldukça kötü durumda olduğunu belirten vatandaşlar, oldukça kaliteli yollara ve kaldırımlara kavuştukları için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti.

MERKEZ İLÇELERDE 20 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA
Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye olmak üzere 3 ayrı merkez ilçede eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri, 20'i aşkın noktada kilitli parke, kaldırım ve bakım onarım çalışmasını sürdürüyor.
Bu kapsamda; Karaköprü İlçesinde; Millet Caddesi, Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk, Yeşiloğlu ve Mehmet Hafız Bulvarı ve 6108. Sokak, Eyyübiye İlçesinde Ümit Caddesi, Sarayönü ve Divanyolu Caddesi, Uyanık Sokak, Halliye İlçesinde Atatürk Bulvarı, Piazza AVM Karşısı, Bostancılar, Hasan Ekiner ve Metin Yüksel Caddesinde bakım onarım ve mermer çalışmaları titizlikle devam ediyor.

HALEPLİBAHÇE KENT MÜZESİ ÖNÜ BAKIM ONARIM
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi ve turistik öneme sahip Şanlıurfa Kent Müzesi meydanında bakım onarım çalışması yaptı. Eskiyen, yıpranmış taşları yeni mermerler ile değiştiren Kent Estetiği ekipleri ayrıca mazgalları da yeniledi.