AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, yoğun katılımın olduğu toplantıda, Mahalle Muhtarları kendi mahallelerinin sorunlarını dile getirirken, Başkan Ekinci ise, çözüm önerilerini ve son 5 yılda ilçede yapılan hizmetleri hakkında bilgi verdi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri öncesi temposunu arttırarak çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Merkez ve Kırsal mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda muhtar katıldı.

Başkan Ekinci, Toplantı öncesi bütün masaları gezerek, muhtarlarla yakından ilgilendi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, programa katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlara son 5 yılda ilçede yapılan hizmetleri anlatan Başkan Ekinci, Sevdalı olduğu İlçesinin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Başkan Salih Ekinci, “Yol arkadaşlarımız, çözüm ortaklarımız olan muhtarlarımızı dinlemek, birlikte hareket etmek ve yeni dönemde de Viranşehir’de ki her soruna çözüm üretmek için istişarelerimizi aralıksız sürdüreceğiz.” Dedi.

Başkan Ekinci yaptığı konuşmanın ardından muhtarların mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı gösterilen Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Muhtarlar, davetleri için Başkana teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Kaynak: GAPGündemi / İshak POLAT