Karaköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmalarını gerçekleştirerek yeni yolları hizmete sunuyor.

Narlıkuyu Mahallesinde deforme olmuş yollarda beton kilitli parke döşeme çalışması yapılarak yeni yollar mahalleye kazandırılırken, yaya güvenliği için de kaldırım yapımı faaliyeti gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin birçok bölgesinde yoğun şekilde çalıştıklarına değinerek,” İlçemizin gösterdiği büyüme ile birlikte iş yükümüz de doğal olarak artıyor. Ancak bu bizim için problem değil çünkü biz ihtiyaçları ve çözümü biliyoruz. Bu anlamda aralıksız bir çalışma içerisindeyiz çünkü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama ve sıkıntıları giderme gibi bir görevimiz var.

Her geçen gün hizmet alanı büyüyen ve nüfusu artan bir ilçeye hizmet ediyoruz. İş yükümüzün sürekli arttığının farkındayız ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Fen işleri ekiplerimiz gerekli mahallelerimizde gerek yol açma gerekse kilitli parke döşeme çalışmalarıyla vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi için çok yoğun çalışıyor.

Üstyapı çalışmalarına önem veriyoruz çünkü yollarımız bozuk olursa yaptığımız diğer hizmetlerin pek önemi kalmaz. Öncelikle vatandaşlarımızın konforlu yollarda sıkıntısız bir şekilde seyahat etmesini sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Narlıkuyu Mahallesinin yanı sıra Doğukent, Seyrantepe, Mehmetçik, Batıkent ve Atakent mahallelerinde programlı olarak üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: GAPGündemi /Nebihe UÇAN