Haber Merkezi / Başkan Salih Ekinci ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Yanılmaz, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Viranşehir Belediyesi'nde yapılan ziyarete Yanılmaz'a AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci, Genel Başkan Yardımcısı Yanılmaz'a kısa bir brifing ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ekinci, yapılacak çalışmalar ve belediyenin önümüzdeki dönem programı hakkında da kısa bir sunum yaptı.

Viranşehir'i Ak belediyecilik ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Ekinci, halkın tüm sorunlarına anında müdahale ettiklerini söyledi

Halk ile iç içe bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Ekinci, bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Ekinci, 'İlk günkü heyecan ve azimle yolumuza devam ediyoruz. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve talimatlarıyla gönül, hizmet ve sosyal belediyeciliği inşallah Viranşehir'de doruk noktasına ulaştıracağız. Mutluyuz. Her zaman ve her koşulda desteğini hissettiğimiz değerli başkanımız Mücahit Yanılmaz'a bugün bizleri ziyaret ettiği içinde teşekkür ediyoruz. 'ifadelerini kullandı.

Mücahit Yanılmaz ise Başkan Ekinciye şimdiye kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Programın ardından Başkan Ekinci, Genel Başkan yardımcısı Mücahit Yanılmaza bir plaket takdim etti. Daha sonra günün anlamı adına hatıra fotoğraf çekildi.