Haber Merkezi / Her fırsatta halkla içi içe olup, talepleri birinci ağızdan dinleyerek, sorunlara çözüm olan Başkan Fevzi Demirkol, oda seçimi tamamlanan Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Ahmet Aslan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Demirkol, çalışmalarla ilgili de bilgiler aldı. Oda Başkanı Aslan ile birlikte Şıra Pazarı esnafını da ziyaret eden Başkan Demirkol, esnafın talep, tavsiye ve teşekkürlerini dinledi.
Esnafla, Haliliye Belediyesinin çalışmalarına ilişkin de sohbet eden Başkan Demirkol, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası seçimi dolayısıyla Başkanımız Sayın Ahmet Aslan'ın şahsında yeni seçilen yönetimimizi ziyaret ettik. Oda ziyaretimizin ardından oda yöneticilerimizle birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın bizimle ilgili talep ve tavsiyelerini aldı. Yine aynı şekilde esnafımızın sezon olması dolayısıyla hem sezondan dolayı memnuniyetlerini hem de belediye hizmetlerimizle ilgili memnuniyetlerini aldık. Sıcak muhabbeti için esnafımızın tümüne teşekkür ediyorum.'
Oda Başkanı Ahmet Aslan da, Başkan Fevzi Demirkol'a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol'a, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Beraber esnafı gezdik. Esnafın sorunlarını dinledik ve başkanımız ekibiyle sorunların giderilmesini sağladı. Esnafımız da, ziyaretlerinden dolayı başkanımıza teşekkür etti' dedi.
Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından Şıra Pazarından ayrıldı.