Seyfullah Polat

Şanlıurfa Fen Lisesi satranç takımı yapılan okullar arası Satranç turnuvasında Şanlıurfa ikincisi oldu.

Şanlıurfa'nın en başarılı öğrencilerinin eğitim gördüğü Şanlıurfa Fen Lisesi eğitim alanındaki başarılarını kültür, sanat ve spor alanlarındaki başarıları ile devam ettiriyor.

Öğrenicilerinin eğitim alanındaki başarılarının yanı sıra yaptıkları bilim, kültür –sanat, spor alanında ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça bahsettiren Şanlıurfa Fen Lisesi bir başarıya daha imza attı. Okul öğretmenlerinden Ramazan Cevizli'nin Rehberliğinde İhsan Fırat Çakır, Adil Mert Ergörün, Muhammet Tarık Çelik ve Emir Kurtuluş'tan oluşan Satranç Takımı Şanlıurfa'da onlarca okul takımının katıldığı okullar arası Satranç turnuvasında Şanlıurfa İl İkincisi oldu.

Onlarca takımın yarıştığı turnuvada İl ikincisi olarak aldıkları kupayı Okul Müdürü Ahmet Aslan'a takdim eden Şanlıurfa Fen Lisesi Satranç Takımı okulları adına büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirtirken Okul Müdürü Ahmet Aslan ise yaptığı açıklamada; Eğitim her alanda bir bütündür. Bizler mümkün mertebede öğrencilerimizin her alanda başarıları için elimizden gelen imkanları sunmaya gayret ediyoruz. Bu manada Şanlıurfa Okullar arası Satranç Turnuvasında İl İkincisi olan okulumuz satranç ekibini kutluyor başarılarının devamın diliyorum' dedi