Haber Merkezi / Büyükşehir ekipleri bu kez Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyub Sabır Makamında dezenfekte uygulamalarını sürdürdü.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak Corona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, şehirler arası otobüs terminali, toplanma merkezleri, tüm duraklar ve GAP Havalimanının ardından bu kez ibadet alanları ve ören yerlerinde de dezenfekte çalışması başlattı.
Olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekipleri, Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyub Sabır Makamında tüm ince detayları gözden geçirerek çalışma sürdürdü.
Vatandaşlar hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Havaalanında dezenfeksiyon
çalışması
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında GAP Havalimanı'nda dezenfeksiyon çalışması yaptı.
Belediyeden yapılan yazılı açıklama göre, kentte devam eden dezenfeksiyon çalışmaları insanların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçları ve kapalı mekanlarda artırıldı.
Bu kapsamda toplu taşıma araçları ve toplanma merkezleri, otogar ve diğer mekanlarda çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, GAP Havalimanı'nda da dezenfeksiyon yaptı.
Solüsyon içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla yolcuların havalimanına giriş yaptığı güvenlik noktaları, bagaj teslim noktaları, danışma noktaları ve uçağa binmek için kullanılan kapılarda ve körüklerde detaylı çalışma yapıldı.