Haber Merkezi / Çin Halk Cumhuriyeti'nin Vuhan kentinde çıkan ve birçok ülkeye yayılan korona virüse (COVİD-19) karşı Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi ve paydaş kurumlar ile birçok konuda tedbir alındı.
Sağlık Bakanlığının 14 tedbir ilkesi ile çalışmalar kent genelinde sürdürülürken Başkan Beyazgül tarafından örnek bir çalışma başlatıldı. Telekonferans yöntemi ile toplantılar düzenleyerek gelişmelerden anlık bilgiler alınırken. Gerekli talimatlar ve çalışmalar anında başlatılıyor.
Bir yandan Şanlıurfa'da genelinde 7/24 saat dezenfekte ve hijyen çalışmaları yapılırken bir yandan da diğer projelerin aksatılmaması için de Başkan Beyazgül tarafından toplantılar düzenleniyor.
'Panik Yok; Tedbir Var' ilkesini benimseyerek örnek bir uygulama getiren Başkan Beyazgül, 'Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi Amirleri ile telekonferans yöntemi ile değerlendiriyoruz.' diye konuştu.
Öte yandan İl genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yoğunluğun yaşandığı her alanda dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.