Süper Lig'in 19. haftasında Atakaş Hatayspor, Galatasaray'ı 1-1'lik skorla uğurlayarak sarı-kırmızılı ekibin deplasmandaki galibiyet serisini sona erdirdi. Maça hızlı başlayan Galatasaray, 9. dakikada Yunus Akgün’ün asistinde Berkan Kutlu ile gole yaklaştı ancak top az farkla auta gitti. 15. dakikada Torreira'nın direğe takılan şutu da Galatasaray'ın etkili anlarından biriydi.
Ancak Hatayspor, 28. dakikada Cemali Sertel'in yakın mesafeden attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Hatayspor'un üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda Galatasaray, 53. dakikada kazandığı penaltıyı Osimhen ile değerlendirerek skoru eşitledi. 1-1’lik eşitlik sonrasında her iki takım da net gol pozisyonları bulsa da skorda değişiklik olmadı. Galatasaray, özellikle Mertens ve Osimhen'le gole çok yaklaştı ancak Hatayspor’un kalecisi Bekaj'ın kurtarışları maçın kaderini belirledi.
Bu sonuçla Galatasaray, ligde deplasmanda kazandığı 8 maçlık galibiyet serisini sonlandırırken, 5 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Ayrıca, Hatayspor'un kalecisi Bekaj, gösterdiği üstün performansla maçın en dikkat çeken ismi oldu.
Teknik direktör Okan Buruk, "İyi bir ikinci yarı oynadık ama maçı kazanamadık, bu yüzden üzgünüz" derken, Hatayspor'un teknik direktörü Murat Şahin ise, "Aldığımız puan moral açısından önemliydi" dedi.
Galatasaray, 24 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirse de, bu maçla deplasmandaki rekorunu kaybetmiş oldu.